Taidetyöpajat yrityksille ja ryhmille

Taidetoiminnan merkitys työhyvinvoinnin tukemisessa on todettu useissa tutkimuksissa. Taide- ja kulttuuritoiminta vähentää stressiä sekä suojaa työntekijöitä henkiseltä uupumukselta. Taidetoiminta myös parantaa kommunikaatiotaitoja, lisää yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä sekä lisää sosiaalista pääomaa työpaikalla.

Tampereen Taiteilijaseura järjestää yrityksille ja ryhmille taidetyöpajoja ja ohjelmallisia tilaisuuksia Taidekeskus Mältinrannassa tai asiakkaan omissa tiloissa. Työpajoja vetävät ammattikuvataiteilijat. Osallistujat saavat valmiin työn mukaansa joko kotiin tai työpaikalle vietäväksi. Työpajoihin mahtuu max 12 henkilöä. Ne ovat kestoltaan 3 oppituntia (á 45 min.). Työpajan hinta on 500 € sis. alv 24% ja kurssilla käytettävät materiaalit. Jos ryhmäkoko ylittää 12 henkilön määrän, työpaja voidaan pitää kahtena ryhmänä, jolloin kahden ryhmän kokonaishinta on 800 € sis. alv ja kurssimateriaalit.

Minkälaiseen työpajaan haluat osallistua?

Työpajat itseilmaisun kehittämiseen
Työskennellään yksilöllisesti pyrkimyksenä löytää luovan tekemisen ilo, rohkeus ilmaista itseään kuvallisesti tai värien avulla.

Yhteishenkeä vahvistava ryhmätyö
Työpajassa suunnitellaan ja toteutetaan taideteos yhdessä.

Tekniikkaan tutustuminen
Perehdytään tekniikkaan ammattikuvataiteilijan johdolla. Valittavana akryylimaalaus, akvarellimaalaus, lyijykynä- ja hiilipiirustus ja kollaasi.

Esimerkkejä työpajoista

Maalaus 
Maalataan esimerkiksi vesiväreillä tai akryyliväreillä.

Croquis–piirustus 
Piirretään nopeita kuvia lyijykynällä tai hiilellä elävästä mallista (ei alastonmallia).

Kollaasi/yhteisteos 
Tehdään yhdessä tai itsenäisesti taideteos valmiista materiaaleista yhdistelemällä.

Kiinnostuitko taidetyöpajoista? Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Leave this field blank