Tervetuloa Taidelainaamoon

Taidelainaus on taiteen vuokraamista tai ostamista osamaksulla ilman korkoa tai muita maksuja. Voit tällä tavalla tutustua teokseen rauhassa kotona ennen ostopäätöstäsi. Jos teos ei löydäkään paikkaansa kotoasi, voit palauttaa sen Taidelainaamoon. Jos haluat lunastaa teoksen, voit maksaa loput erät kertamaksuna tai osamaksuerinä kuukausittain. Teoksia voi ostaa myös suoraan Taidelainaamosta. Kehystämättömät grafiikanvedokset ja piirrokset ovat saatavissa vain kertaostona tai osamaksulla. Ne eivät ole vuokrattavissa. Postitamme myös teoksia asiakkaalle postitus- ja pakkauskuluja vastaan, jos teoksen koko tai sen herkkyys vahingoittua sen sallivat. Alle 20 euron maksuihin lisätään 5 euron pienlaskutuslisä.

Taidelainaamon valikoimassa on tällä hetkellä runsas 800 teosta Tampereen Taiteilijaseuran jäseniltä. Kaikki jäsenemme ovat ammattikuvataiteilijoita: taidemaalareita ja -graafikkoja, kuvanveistäjiä, piirtäjiä, valokuvaajia, keraamikkoja ja mediataiteilijoita.

Tutustu taidelainaamon teoksiin Taidelainaamon omilla www-sivuilla!

Puh. 050 550 2695
taidelainaamo (at) tampereen-taiteilijaseura.fi

Taidelainaamon tilat Taidekeskus Mältinrannassa eivät ole esteettömiä.

Torni Galleria on Tampereen Taiteilijaseura ry:n ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereen yhteistyönä toteutettu taidegalleria, jossa esitellään 22 pirkanmaalaisen taiteilijan tuotantoa yli 320 teoksen verran. Gallerian kaikkiin teoksiin voi tutustua netissä. Gallerian teokset ovat myynnissä joko suoraan hotellista tai Tampereen Taiteilijaseuran Taidelainaamon kautta.