Näyttelyhaku

From here you can get information on application process in English.

Galleria Mältinrannan seuraava haku on syyskaudelle 2025 (heinäkuun loppu-marraskuun puoliväli) ja se päättyy elokuun lopussa 2024. 

Taidekeskus Mältinrannan Studiotila poistuu näyttelykäytöstä vuoden 2025 alusta alkaen. Näyttelykäyttöön otetaan myöhemmin uusi, noin 16 neliön projektitila. Tästä tilasta ja sen hausta tiedotamme myöhemmin vuoden 2024 aikana. Nyt haussa on ainoastaan Galleriatila. Tila on pimennettävissä. Näyttelyaikaa haetaan neljän viikon pituisina jaksoina (sisältää näyttelyn pystytyksen).

Tampereen Taiteilijaseuran jäsenet saavat näyttelyvuokrista 20 % alennuksen. Näyttelyprovisio on 35% (sis. alv 24%).

Galleria Mältinranta
Pinta-ala: 190 m2
Korkeus: noin 3,6 m
Vuokra 4 viikon näyttelyajalta: 1500 €

Lattian sallittu kantavuus max 250 kg/neliö. Näyttelytilan seiniin ei voi suoraan piirtää tai maalata teoksia. Seinän, katon ja lattian poraaminen on kielletty. Maalaaminen suoraan pinnoille on kielletty. Teosten ripustaminen ruuveilla (ruuvinvääntimet olemassa) levyseiniin ja kiviseinänauloilla kiviseiniin. Gallerian katosta voi ripustaa teoksia olemassa olevista kiinnikkeistä. Näyttelykalustoon ei kuulu av-laitteita.

PohjapiirrosHuom! Pohjapiirrosta tulostaessa kannattaa tarkistaa, että tulostimen asetuksissa paperin suunnaksi on säädetty ”vaaka”, näin saat suuremman tulosteen.

Kuvia Galleriasta:

Näyttelyaikoja haetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Sähköpostihakemus (pdf-muotoinen, maksimikoko 15 Mb) lähetetään osoitteeseen: anne.paldanius (at) tampereen-taiteilijaseura.fi . Paperiversiona hakemus lähetetään osoitteeseen:  Tampereen Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta, Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere. Hakemusten liitteenä olevat kuvat palautetaan hakemusten käsittelyn jälkeen vain jos mukana on palautuskuori ja riittävä määrä postimerkkejä. Lisätiedot: näyttelykoordinaattori Anne Paldanius, 050 5503145.

Hakemukseen tulee liittää:
1. vapaamuotoinen näyttelysuunnitelma
2. ansioluettelo
3. kuvia näyttelyyn tulevista teoksista tai uusimmasta tuotannosta yleensä: sähköpostihakemukseen max 10 kpl nettikokoisia jpg-kuvia tai kuvat ja tekstit pdf-tiedostona. Videot mieluiten linkkeinä. Paperihakemukseen korkeatasoisia värikuvia/printtejä.

Hakuajat

Kevät- ja kesäkauden näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden tammikuun viimeinen päivä. Syksyn näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden elokuun viimeinen päivä. Seuraava haku päättyy 31.8.2024 ja se koskee syyskauden 2025 aikoja.