Tampereen Galleriaviikko 8.-17.10.2021

Vuosittain loka-marraskuussa järjestettävä Galleriaviikko on tamperelaisten taidegallerioiden yhteistapahtuma, joka tuo esille paikallisten taidegallerioiden toimintaa laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään ennätyspitkänä ja 10 gallerian voimin! Koko ohjelma löytyy tästä.

Taidekeskus Mältinrannassa tapahtuu Galleriaviikon aikana seuraavaa:
lauantaina 9.10. klo 14-16 Inka Hannulan ja Teemu Raudaskosken livemaalausta: Yhteismaalausta ei suunnitella etukäteen, vaan teos syntyy intuitiivisesti ja improvisoiden tilassa soivan Raudaskosken tekemän musiikin sekä Galleriassa olevien teosten inspiroimana.
keskiviikkona 13.10. klo 17.30-19 nonstop maalaustyöpaja, ohjaajana Tiina Jaakkola. Maalaa kortti tms. ystävälle (tai itselle), jota et ole pitkään aikaan nähnyt. Työpajassa on kuvamalleja inspiraation tueksi. Kaikki ovat tervetulleita taidoista riippumatta. Voit tulla milloin vain työpajan aikana.
sunnuntaina 17.10. klo 13.30-14.00 Rosalia Silferin performanssi ”Synty”. Esitys tunnustelee taiteilijan ja taideteoksen välistä syvää yhteyttä, joka uudistaa, kasvattaa ja opettaa jatkuvasti toinen toistaan.