Talo täynnä taidetta 2023

Tampereen Taiteilijaseuran teosvälitystapahtuma

Taidekeskus Mältinranta täyttyy joulun alla perinteiseen tapaan sadoista taideteoksista ja muista taidetuotteista, jotka sopivat loistavasti muun muassa joulu- ja merkkipäivälahjoiksi. Lähes kaikki teokset ovat saatavissa Taidelainaamon ehdoin tai korottomalla osamaksulla, ja kaikki teokset tietenkin myös kertamaksulla. Teokset saa saman tien mukaan.

Nyt joulun aikaan valikoima on laajimmillaan: aitoa ammattitaiteilijoiden tekemää kuvataidetta saa mukaansa pikkusummalla ja heidän muita taidetuotteitaan, muun muassa vuosikalentereita, julisteita ja kortteja, vieläkin edullisemmin. Tervetuloa noutamaan korkeatasoiset ja persoonalliset joululahjat Taidekeskus Mältinrannan Talo täynnä taidetta -näyttelystä! Juhlimme avajaisia 25.11. klo 16–18, jonka jälkeen olemme avoinna 26.11.–19.12. ma-to 12–18, pe 12–16 ja la–su 11–16 (Itsenäisyyspäivänä suljettu).

Järjestämme teosvälitysnäyttelyn aikana myös muuta ohjelmaa. Tervetuloa siis 2.12. kokemaan runoimprovisaatiota ja kuorolaulantaa sekä 9.12. tutustumaan Taidetorin runsaaseen pientuotteiden kattaukseen. Voit tutustua tapahtumapäiviin lisää täällä. Saat tietoa tapahtumistamme myös Taidekeskuksen Facebookia ja Instagramia seuraamalla.

Tapahtumaa on tukenut: