Taiteilijatapaaminen Galleria Saskiassa ja luennot Taidekeskus Mältinrannassa

Tällä viikolla tiistaina 29.9. Sata vuotta hyvässä seurassa, Tampereen Taiteilijaseura 100 v. -näyttelyiden taiteilijatapaaminen on Galleria Saskiassa klo 17 – 18. Tervetuloa tapaamaan Tiina Lehikoista ja Kristiina Sariota maalaustensa äärellä!

Viikon ohjelmassa on myös kaksi luentoa Taidekeskus Mältinrannassa. Keskiviikkona 30.9. klo 17 – 18 ja sunnuntaina 4.10. klo 14 – 15 Anne Paldanius kertoo 1900-luvun alkupuolen taide-elämästä ja taiteilijoista Tampereella. Tervetuloa!

Huom! Luentotilassa huomioidaan turvavälit. Tilaan mahtuu enintään 20 henkilöä.

Tampereen Taiteilijaseura vietti satavuotisjuhliaan Taidekeskus Mältinrannassa lauantaina 19.9. asiantuntevassa seurassa. Mukaan oli kutsuttu taiteilijoita, taidemaailman edustajia ja yhteistyökumppaneita vuosien varrelta. Juhlapäivän suojelijana toimi Presidentti Tarja Halonen, joka aitona taiteen ystävänä pääsi itsekin puolisonsa kanssa tekemään taidetta Taidekeskus Mältinrannan grafiikanpajalla. Monotypioiden tekemistä oli ohjaamassa taidegraafikot Virve Lilja (kuvassa vasemmalla) ja Pälvi Hanni. Taiteen tekemistä on seuraamassa myös Taiteilijaseuran varapuheenjohtaja Anne Lehtelä (toinen vasemmalta).