Talo täynnä taidetta -tapahtumapäivät

Teosvälitysnäyttelyn muhkean kattauksen lisäksi näyttelyaikana Taidekeskuksella tapahtuu muutakin:

  • Lauantaina 2.12. järjestämme kaikille avoimen tapahtumapäivän Sävel, Sana ja Silmäys, jolloin Mältinrannassa pääsee kuulemaan sekä runoimprovisaatiota että kuorolaulua.

    Tapahtumapäivän aloittaa runoimprovisaatioryhmä Muuntaja, josta improvisoimassa ovat Helena Virtain, Tiina Poutanen, Jere Luukkanen ja Matti Borg. Esitys alkaa klo 14.30 ja kestää 20 minuuttia. Heidän esityksessään sanat saavat uusia, yllättäviä sisältöjä ja muodostavat ainutkertaisia kokonaisuuksia yleisön ja Muuntajan välisessä vuorovaikutuksessa

    Toisena esiintyjänä toimii hiljattain suurta huomiota, ehkä jopa suoranaista hurmiotakin, herättänyt Kulttuuriosuuskunta Uulun Väki-kuoro. Väki-kuoron esiintyminen alkaa klo 15.00.

    Tapahtuman järjestämiseen on saatu Tampereen kaupungin kerta-avustus.

  • Lisäksi lauantaina 9.12. järjestetään Taidetori, jossa 13 Tampereen Taiteilijaseuran jäsentaiteilijaa on paikalla myymässä omia pieniä teoksiaan ja taidetuotteita. Jos sinulla on siis tarvetta esimerkiksi hyvin uniikeille pienille lahjoille, tervetuloa tutustumaan valikoimaan sekä samalla itse taiteilijoihin! Taidetorilla ostot tehdään suoraan taiteilijoilta, eli niissä ei ole tavanomaista Taidelainaamon osamaksumahdollisuutta.

    Taidetorilla ovat mukana taiteilijat Merja Tanhua, Tuija Ihanta, Tuija Suutari, Karkki Mäkelä, Lauri Mäkimurto, Ilai Lehto, Tarmo Paunu, Marita Mikkonen, Senni Aleksandra, Behnaz Fazelian, Alma Peltola, Eija Isojärvi ja Marje Viitala.

Tervetuloa kokemaan taidetta eri muodoissaan! Tiedotamme tapahtumistamme aina myös sosiaalisessa mediassamme, joten seuraattehan meitä Facebookissa tai Instagramissa, niin näette tapahtumien sekä lainaamon kuulumiset heti tuoreeltaan.