Hokkanen Janne

Torni Gallerian pääsivuille

Minulla on kaksi erilaista lähtökohtaa kuinka alan teosta työstämään. Toisinaan idea muodostuu maailmalla tapahtuvasta ilmiöstä ja kuva on hyvinkin tarkasti mielessä. Välillä taas intuitio kuljettaa teoksen muodostumista kankaalle ja työstäminen on enemmänkin alitajunnan tutkimista. Kuvaan teoksissani ihmisen turtuneempaa osaa elämästä, joka on koukuttunut älykännyköihin ja teknologisiin rattaisiin. Elämän viihteellistyminen ja ilmastonmuutoksen vaikutukset asettuvat eri tekniikoin haastamaan katsojaa.

Janne Hokkanen (s.1983, Tampere) valmistui kuvataiteilijaksi 2009 ja suoritti kuvataiteilijan mastertutkinnon 2017 Satakunnan ammattikorkeakoulun Kuvataiteen yksiköstä Kankaanpäästä. Hän asuu ja työskentelee Tampereella. Hänet tunnetaan laajemmin julkisen taiteen näyttelyistään. Liikennemerkeistä koostunut näyttelyt #Kylttitempaus oli esillä kesällä 2016 Hämeenpuistossa Tampereella ja #Ilmoitustempaus levittäytyi yhteensä 12 puistoon ympäri Tamperetta 2017.

Hotellin asiakkaat voivat ostaa teokset mukaansa hotellin vastaanotosta.
Teokset ovat hankittavissa myös taidelainaamon ehdoin Taidekeskus Mältinrannasta: 010-420 2040, info@tampereen-taiteilijaseura.fi