Taidetyöpajat yrityksille ja ryhmille

Tarjoamme kahdenlaisia tyky/tyhy-työpajapaketteja yrityksille ja yhteisöille: Tampereen Taiteilijaseuran omat, ammattitaiteilijoiden vetämät taidetyöpajat sekä luovia koulutuspäiviä, jotka sisältävät sekä työpajan että webinaarin, yhteistyössä Valmennustalo Virran kanssa (esiteltynä alhaalla).

Tampereen Taiteilijaseuran tyhy-työpajat

Taidetoiminnan merkitys työhyvinvoinnin tukemisessa on todettu useissa tutkimuksissa. Taide- ja kulttuuritoiminta vähentää stressiä sekä suojaa työntekijöitä henkiseltä uupumukselta. Taidetoiminta myös parantaa kommunikaatiotaitoja, lisää yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä sekä lisää sosiaalista pääomaa työpaikalla.

Tampereen Taiteilijaseura järjestää yrityksille ja ryhmille taidetyöpajoja ja ohjelmallisia tilaisuuksia Taidekeskus Mältinrannassa tai asiakkaan omissa tiloissa. Työpajoja vetävät ammattikuvataiteilijat. Osallistujat saavat valmiin työn mukaansa joko kotiin tai työpaikalle vietäväksi. Työpajoihin mahtuu max 12 henkilöä. Ne ovat kestoltaan 3 oppituntia (á 45 min.). Työpajan hinta on 500 € + alv sisältäen kurssilla käytettävät materiaalit.

Jos ryhmäkoko ylittää 12 henkilön määrän, työpaja voidaan pitää kahtena ryhmänä, jolloin kahden ryhmän kokonaishinta on 800 € + alv sisältäen kurssimateriaalit. On myös mahdollista tehdä työpajalaisten yhdessä toteuttama yhteisteos, jolloin ryhmään mahtuu max 24 henkilöä. Huom. tällöin työpajan vetäjä ei anna yksilöllistä ohjausta.

Minkälaiseen työpajaan haluat osallistua?

Työpajat itseilmaisun kehittämiseen
Työskennellään yksilöllisesti pyrkimyksenä löytää luovan tekemisen ilo, rohkeus ilmaista itseään kuvallisesti tai värien avulla. Ryhmäkoko max 12 henkilöä.

Yhteishenkeä vahvistava ryhmätyö
Työpajassa suunnitellaan ja toteutetaan taideteos yhdessä. Ryhmäkoko max 24 henkilöä

Tekniikkaan tutustuminen
Perehdytään tekniikkaan ammattikuvataiteilijan johdolla. Valittavana akryylimaalaus, akvarellimaalaus, lyijykynä- ja hiilipiirustus ja kollaasi. Ryhmäkoko max 12 henkilöä.

Kiinnostuitko taidetyöpajoista? Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Leave this field blank


Luova koulutuspäivä yhteistyössä Valmennustalo Virran kanssa


Mietitkö mitä voisitte tehdä työporukan kanssa tyky-päivänä? Meiltä löytyy tyky- ja tyhy-päiviin laadukasta ohjelmaa, luovaa tekemistä sekä nyt myös voimauttavaa työyhteisövalmennusta. Vietä siis monipuolinen virkistyspäivä Tampereella, me tarjoilemme henkilöstöllesi taidetta ja työhyvinvointia! Lue lisää Valmennustalo Virrasta.

Tyky-paketti (luova koulutuspäivä) yrityksille ja työyhteisölle:
Työyhteisöille räätälöidyssä valmennus- ja taidepajassa (laskutus min. 20 henkilöä) tehdään yhdessä yhteishenkeä nostattava taideteos/kollaasi. Taidepaja toteutetaan Tampereella Taidekeskus Mältinrannassa (tai erikseen sovittaessa asiakkaan omissa tiloissa). Sen ohjauksesta vastaa Tampereen Taiteilijaseuran ammattitaiteilija. Luovan osuuden lisäksi päivään sisältyy Valmennustalo Virran webinaaritallenne työyhteisötaidoista ja energisoivasta vuorovaikutuksesta.

Kesto:  Webinaaritallenne n. 20min. + taidepaja 3 oppituntia (a` 45 minuuttia).
Lähistöltä löytyy lounasravintoloita ja kahvila, valmennuksen ja taidepajan välissä on suositeltavaa pitää tauko.
Hinta alkaen: 1320,00 € + alv (66 € + alv/hlö, 20 henkilön ryhmä)

Kiinnostuitko tyky-paketista?
Varaukset sekä lisätietoa taidepajasta: heli.innala@tampereen-taiteilijaseura.fi
Lisätietoa webinaarin sisällöstä: sirpa.puolakka@valmennustalovirta.fi